App marketing

Genereer meer downloads

Meer naamsbekendheid, downloads en actieve gebruikers? Start met de juiste App Marketing. De beste positionering is een combinatie van trends, marktinzichten en behoeftes van jouw eindgebruiker.
Neem contact op
Online Marketing Coffee Digital
Marketingstrategie
App Store Optimalisatie
Creatieve campagnes
We staan voor je klaar

App marketing specialisten in Utrecht

Coffee Digital is een Online Marketing bureau gespecialiseerd in het positioneren van apps en online platformen. Ontstaan vanuit Coffee IT, marktleider in App development. Wij een groep van jonge, creatieve en vooral doelgerichte marketeers, designers en campagne-specialisten.

Bij ons blijven de lampen regelmatig wat langer aan op kantoor. Soms door een creatief idee, soms door een deadline die gehaald moet worden. Eén ding is zeker: wij hebben een diepgewortelde passie voor marketing!
Laten we sparren
Coffee Digital Marketeers

De succesvolle lancering van
de BabyManager app

82k view op launch video
#3 in hitlijst 'Gezondheid'
10k actieve users binnen enkele maanden
Online markting BabyManager
Ready, set, go! 

We get it. Jullie willen groeien. Zo gaan we het doen.

1

De basis is alles.

Je team wordt bij ons op kantoor uitgenodigd voor een Accelerator Day. Tijdens deze dag willen we elkaar leren kennen en vooral inspireren. Let’s get those creative juices flowing! Daarnaast gaan we ook kijken naar de data. Want wij geloven dat goede app marketing een combinatie is van creative en data.
2

Strategiefase

Op basis van de Accelerator Day en onze eigen onderzoek bepalen we de strategie. Wat zijn je doelen? Tijdens de strategiefase geven we vorm aan het fundament op basis van een plan met duidelijke KPI’s.
3

Lift off! 🚀

Op basis van onze kennis en ervaring experimenteren we om erachter te komen wat werkt voor jouw merk en doelgroep. Daarna gaan we breed implementeren. We pakken door en leren verder om maximale groei te realiseren.

Bekijk de skills van onze
app marketeers

Ons team van app marketeers heeft de skills en tools om jouw app naar het volgende niveau te tillen.
App Store Optimalisatie
Beter gevonden worden in de App Stores? We've got you covered. Door ASO zorgen wij voor een hogere conversie en meer downloads.
App Store Advertisement
Als ASA experts creëren en beheren wij effectieve advertenties op de App Stores, gericht op de perfecte doelgroep voor jouw app.
Jouw
App lanceren
Geef jouw app een vliegende start! Wij zetten jouw app in de schijnwerpers en geven een nieuwe betekenis aan #viral.
Apple Search
Ads
Jouw app op de juiste plek in de Apple App Store. Wij matchen potentiële gebruikers met jouw app op het perfecte moment.

App marketing start met een duidelijke strategie

60% van alle apps downloads is een direct gevolg van een zoekopdracht binnen de App Store. 60%!

Met een heldere App Marketing strategie zorg je ervoor dat er een juist fit is met potentiële gebruikers in de App Store en daarbuiten. App marketing stopt namelijk niet bij alleen de App Stores. Ook kanalen zoals Google (Search), Youtube, Social media en influencers hebben veel potentie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Hoe kunnen we helpen? Laten we eens sparren.
Telefoon
030 737 1093

Neem contact op

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op! 
Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het nogmaals.