Genereer meer downloads
met App Marketing

Meer naamsbekendheid, downloads en actieve gebruikers? Start met de juiste App Marketing. De beste positionering is een combinatie van trends, marktinzichten en behoeftes van jouw eindgebruiker.

Neem contact met ons op
We staan voor je klaar

App marketing specialisten in Utrecht

Coffee Digital is een Online Marketing bureau gespecialiseerd in het positioneren van apps en online platformen. Ontstaan vanuit Coffee IT, marktleider in App development. Wij zijn een groep van jonge, creatieve en vooral doelgerichte marketeers, designers en campagne-specialisten.

Bij ons blijven de lampen regelmatig wat langer aan op kantoor. Soms door een creatief idee, soms door een deadline die gehaald moet worden. Eén ding is zeker: wij hebben een diepgewortelde passie voor marketing!
Laten we sparren
Coffee Digital Marketeers
De resultaten

Cijfers waar we trots op zijn

Met meer dan 10.000 uur aan ASO ervaring en de succesvolle optimalisatie van talloze app winkelvermeldingen, zijn we trots op de behaalde resultaten.

10+ tevreden klanten

Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. En dat zie je terug in onze positieve reviews!

1 mil+ gebruikers

Door middel van app marketing en ASO hebben we al meer dan 1 miljoen gebruikers bereikt.

+40% conversies

Door slimme aanpassingen in app winkelvermeldingen, converteren ze tot 40% meer!

5x meer app downloads

Betere zichtbaarheid leidt tot meer downloads. Zo hebben we gezorgd voor gemiddeld 5x meer downloads.
Wat wij doen

De resultaten spreken voor zich

We realiseren de groei van jouw app door middel van krachtige app marketing en moderne advertentiekanalen.

15+ tevreden klanten

We klokken niet alleen uren - Wij zijn dé partner voor alle aspecten van marketing.

10 mln impressies

Wij zorgen ervoor dat je app zichtbaar is voor de juiste doelgroep.

8 mln omzet gegenereerd

Een succesvol project is een combinatie van de toegevoegde waarde voor gebruikers en de businesscase. Beide moeten duurzaam zijn.

165% groei

Samen streven we naar de stip op de horizon. Wij leveren resultaten. Ondersteund door gebruikersgegevens en bewezen experimenten.
We are on a MISSION

Heeft jouw app het gewenste succes (nog) niet bereikt?

Meet Coffee Digital - dé experts op het gebied van app marketing, App Store Optimalisatie en alles wat digitaal is! Elke dag werken we samen aan onze missie: apps in de schijnwerpers zetten die ze verdienen.
Of het nu gaat om het vergroten van jouw zichtbaarheid in de App Stores, het verbeteren van je ranking, of het aantrekken van meer gebruikers - we hebben het allemaal onder de knie. Jouw succesverhaal begint hier!
App Promoten

Met deze skills zorgen we voor het succes van jouw app

App Store Optimalisatie (ASO)

Ga voor betere zichtbaarheid door de juiste zoekwoorden. Om organisch goed gevonden te worden door jouw doelgroep in de App Stores is een aantrekkelijke, geoptimaliseerde listing van groot belang.

App Store Advertisement (ASA)

Meer downloads genereren? Met slimme targeting en aantrekkelijke visuele elementen maken we advertenties die gebruikers overtuigen om jouw app downloaden.

Apple Search Ads

Jouw app op de juiste plek, bij de juiste doelgroep. Door het gebruik van relevante zoekwoorden verschijnt jouw winkelvermelding boven aan de Apple App Store zoekresultaten.

App lanceren

Een goede start is het halve werk. Combineer voorbereiding en momentum om bij de lancering van je app buzz te creëren. Bereik met een slimme strategie direct je doelgroep met de juiste boodschap voor een krachtige impact.

De succesvolle lancering van
de BabyManager app

82k view op launch video
#3 in hitlijst 'Gezondheid'
10k actieve users binnen enkele maanden
Online markting BabyManager
Ready, set, go! 

We get it. Jullie willen groeien. Zo gaan we het doen.

1

De basis is alles.

Je team wordt bij ons op kantoor uitgenodigd voor een Accelerator Day. Tijdens deze dag willen we elkaar leren kennen en vooral inspireren. Let’s get those creative juices flowing! Daarnaast gaan we ook kijken naar de data. Want wij geloven dat goede app marketing een combinatie is van creative en data.
2

Strategiefase

Op basis van de Accelerator Day en verder onderzoek bepalen we de strategie. Wat zijn je doelen? Tijdens de strategiefase geven we vorm aan het fundament op basis van een plan met duidelijke KPI’s.
3

Lift off! 🚀

Op basis van onze kennis en ervaring experimenteren we om erachter te komen wat werkt voor jouw merk en doelgroep. Daarna gaan we breed implementeren. We pakken door en leren verder om maximale groei te realiseren.

Partners waar we trots op zijn.

Van digitalering in de kraamzorg tot een niche SaaS oplossing om designers effectiever te laten werken. Samen werken we aan de zichtbaarheid en groei van digitale producten.

Bovenaan de hitlijsten door App Marketing?
Coffee Digital is jouw partner

Creatievelingen en data-freaks

Ons team bestaat niet alleen uit app marketeers, maar ook business consultants, graphic designers en developers.

Certificeringen

Onze marketeers beschikken over de benodigde certificeren vanuit Google en Apple. Daarnaast zijn we een erkende Google Partner.

Tried & Tested!

We hebben die 10.000 uur al geïnvesteerd om experts te worden. Zo weten we wat werkt en wat niet. Onze keuzes worden altijd gebaseerd op data, geen twijfel mogelijk.

Bekijk de skills van jouw on demand marketing team

Op basis van de skills die je nodig hebt schalen we experts op en af.
App Store Optimalisatie
Beter gevonden worden in de App Stores? We've got you covered. Door ASO zorgen wij voor een hogere conversie en meer downloads.
App Store Advertisement
Als ASA experts creëren en beheren wij effectieve advertenties op de App Stores, gericht op de perfecte doelgroep voor jouw app.
Jouw
App lanceren
Geef jouw app een vliegende start! Wij zetten jouw app in de schijnwerpers en geven een nieuwe betekenis aan #viral.
Apple Search
Ads
Jouw app op de juiste plek in de Apple App Store. Wij matchen potentiële gebruikers met jouw app op het perfecte moment.

App marketing start met een duidelijke strategie

60% van alle apps downloads is een direct gevolg van een zoekopdracht binnen de App Store. 60%!

Met een heldere App Marketing strategie zorg je ervoor dat er een juist fit is met potentiële gebruikers in de App Store en daarbuiten. App marketing stopt namelijk niet bij alleen de App Stores. Ook kanalen zoals Google (Search), Youtube, Social media en influencers hebben veel potentie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Hoe kunnen we helpen? Laten we eens sparren.
Telefoon
030 721 0774

Neem contact op

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op! 
Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het nogmaals.